We zijn weer gestart!

Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden lekker aan het spelen. De tijd van lockdowns lijkt voorbij! We hopen dat alle leden zich weer snel melden om nog een paar maanden van dit badmintonseizoen mee te kunnen pakken.
Ook nieuwe leden zijn van harte welkom natuurlijk.
Bij onze vereniging is er altijd de mogelijkheid om eerst een paar keer proef te komen spelen. Je hoeft alleen maar zaalschoenen en sportkleding mee te nemen. Een racket kunnen we je de eerste paar keer lenen zodat je eerst kunt kijken of deze sport bij jou past.
Wanneer je de eerste keer naar een nieuwe sportclub gaat, dan kan dat best spannend zijn. Om die drempel te verlagen zorgt onze vereniging ervoor dat je de eerste paar keer begeleid wordt door een vast iemand. We zijn maar een kleine vereniging; dus na een paar keer ken je al aardig wat mensen en hoor je er al snel bij.
Mocht je nog geen ervaren speler zijn dan leren we je natuurlijk ook meteen de basis principes van het badminton spelletje. Interesse? Stuur even een e-mail en dan maken we meteen een afspraak. Als je liever niet begeleid wordt door iemand dan is dat natuurlijk ook prima, geef dit dan vooral even aan.
Er wordt zoals vanouds gespeeld in de Stinzenhal te Breukelen op maandag vanaf 20.00 uur en op donderdag vanaf 20.30.